Vysílací studio: 495 48 08 08
Dopravní linka: 800 110 100

Vyhrajte novou kuchařku Romana Vaňka a Jany Vaňkové SVÁTEČNÍ

400761536_874963330652741_4043720499835630550_n

Dominik s Kateřinou nadělují ve Snídani šampionů na Hitrádiu další skvělý dárek pod stromeček.

Sám spoluautor ji představuje těmito slovy:

"Sváteční je pro mne nejtěžší a nejsložitější kniha, ale zároveň jedna z nejlepších kuchařek, kterou jsme kdy vytvořili!  Pro mě je Sváteční" mnohem víc než kuchařka. Je i perfektní průvodce nejen svátečním vařením pro celý rok. Tak tu naší Sváteční"fešandu vidím já. Tak a dost slov. Dál už to nechám na ní".

Jak lístky vyhrát? ZASE JEDNODUŠE :)

Ještě více o Sváteční:

Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností.
Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý. Vše doplňují odpovědi na nejčastější otázky kolem pohoštění, na které se lidé ptají. Jak nejlépe uvařit vejce natvrdo? Jak oloupat vejce? Jak uvařit brambory na salát? Jak osolit vodu na vaření brambor a zeleniny? Jak se špikuje maso na svíčkovou? Jak hezky připravím obloženou mísu? Byl by recept na veku? Co upéct sladkého na oslavu? Jak plánovat pohoštění na oslavu?

Malá ochutnávka obsahu:


Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček – v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších variant, plněná vejce, šunková rolka v aspiku, hermelínový salát, vajíčková pomazánka, plněné broskve kuřecím, či krevetovým salátem, vaječná tlačenka, bramborový salát v několika skvělých variantách.
Nové varianty oblíbených českých jídel: Pečená svíčková na smetaně, vánoční bílá klobása bez mouky, vepřová pečeně se zelím a bramborovými knedlíky, pečená kachna, vánoční a velikonoční nádivka, paštiky, čerstvé klobásky, párty tlačenky, slané pečivo v nových variantách…

Kompletní soutěžní pravidla najdete ZDE